Kunnallispolitiikan puolella kesä on aina hiljaista aikaa. Kunnan alueella liikkuessa huomaa minne ne edellisellä budjettikierroksella myönnetyt rahat ovat menneet. Uimahalli on taas auki, uimahallin vieressä on nyt lapsille ihka uusi leikkipuisto keskellä kaunista suomussalmen keskustaajamaa eli ämmänsaarta. Uutuuttaan hohtava paloasema pönöttää hälyytysvalmiudessa kylän laidalla, ja oikotie alkoon alkaa hahmottua entisen niin uljaan jalonuoman reunamilla. Pian siihen ilmestyy riippusilta joka johdattaa janoiset hotellin asukkaat nopeinta reittiä kohti marketteja ja vitostien vieressä sijaitsevaa valtion monopolilaitosta.

Kovasti minua ihmetyttää koko maan poliittisen kentän hiljaisuus. Ikäänkuin pääministerimme ei olisi ollenkaan huomannut tätä poliittista kriisiä joka on syntynyt maassamme sammakkoja suustaan laukovan sisäministerin kommenteista. Ihmettelen todella miten Päivi Räsänen voi vielä olla sisäministerinä? Viime aikoina olen myös todella tyrmistynyt tiedoista joiden mukaan Jyrki Katainen on itse asiassa vilunkipelillä asemassaan. Lukekaa vain kaikki jutut mitä saatte esille googlen kautta laittamalla hakusanaksi Jyrki Katainen ja rikos.

 

Tuskimpa on tämä oma puolueenikaan kaikin puolinniin puhtoinen, vaikuttaa vain että keskustalaisen tekemä kämmi on lööppiuutinen, kokoomuksen tuskin mainittava.