Tullaanpas kertomaan kuulumisia tänne politiikka blogin puolellekin. Valtuustokausi on kivasti lähtenyt aluilleen, ensimmäinen valtuuston kokous takana ja lautakunnassakin on jo pitänyt istua. Kouluun ne meidät pisti, koulutusta valtuutetuille ja lautakunnan jäsenille siis tarjolla tänä vuonna. Ihan mukava homma.

Vähän sattuman oikusta minä sain kunnian olla varajäsenenä kainuun sote-lautakunnassa. Nämä esteellisyydet ja naispaikat vähän sanelee. No, kaikki otetaan vastaan, kokemuksia hyviä seuraavat 4 vuotta varmasti tarjoavat. Toivottavasti Riitta ei ole paljon pois,  meinaan että meiltä tuonne kajaaniin on se reilu 180 kilometriä, se on aika pitkä matka se!

Ympäristölautakunnassa lähti tosiaan nyt toinen kausi. Ja heti tutut asiat edessä, ei meinaan nuo viran omais asiat ole oikein nopeasti hoituvia asioita. Ja ympäristölautakunnan puolella nuo asiat tuppaa olemaan sellaisia että oli päätös mikä oli niin aina joku keksii syyn valittaa, ja soppa on valmis! Kaikenlaisiin vipeltäjiin siis tullee taas tutustuminen - vain hyvällä näin sanoen:)

Tänne blogiin ajattelin päivitellä valtuustokuulumisia aina kun jotain  mielenkiintoista sattuu.