Sentään jotkut asiat tulevat päätökseen! Oli sähköpostissa juuri korkeimman hallinto-oikeuden päätös, jota kaikki asian osaiset noudattakoon! Asia siis koski kuntamme nyt jo entisen kunnanjohtajan valinnasta tehtyä valitusta. Yksi ei valituista ei suostunut hyväksymään että häntä vähemmän koulutettu ihminen valittiin...

 

Päätös joka tapauksessa oli että valitus on perusteeton, eikä valitus ja oikeudenkäynti kuluja korvata. Ja hyvä niin! Harmi vain kun tämä valitusrumba sai aikaan sen että valittu kunnanjohtaja päätti ottaa ja lähteä. Mutta eipä sillä, nyt kunnassamme on paras johtaja mitä olisimme ikinä voimmeet toivoa! Paha vain kun joku sai päähänsä valittaa hänenkin valinnastaan.

 

Päätöksiä näkyi tehneen myös sdp:n puoluevaltuusto, vaiko lieneekö ihan yksin Jutta Urpilainen. Toivottavasti nämä uudet nimitykset saavat ohjat käsiin ja aikaan jotain. Nyt on ollut hallituksen sekoilu sellaista että ei hyvää päivää! Jotain kuitenkin kertoo puolueen sisäisistä asioista ex opetusministerin avoimesti tilittämä pettymys.

 

Ja missä on Jyrki? JYRKII?!?!? Ai se on taas jossain hokemassa että sopikaa nyt työnantajajärjestötö jotain, minä anna vaikka jotakin porkkanaa. Työntekijöille voidaan antaa piiskaa, ja niille jotka syystä  tai toisesta eivät ole töissä! Jyrki on muuten hyvä hokemaan että tehkää ihmiset päätöksiä. Ja että hyvät ja fiksut ihmiset osaa tehdä päätöksiä. Minä en ole tämän hallituksen aikana nähnyt oikein monta hyvää päätöstä. Aika moni asia on hoidettu niin että leikataan 200 000, annetaan 100 000 ja sitten paistatellaan auringossa että me on lisätty määrä rahoja. Sanon sen suoraan, jyrki, hallituksesi on souda ja huopaa hallitus!

 

Ja minä teen päätönsen nyt!